Kan vi hjælpe med noget?

Vi garanterer bedre resultater.

Skriv til os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Din omkostningsbase skal falde med ca. 2 procent hvert år for at være status quo.

Emnet ”nulvækst” har været et stort emne i dansk politik de senere år, men som virksomhedsejere må vi ikke lade os nøjes med nulvækst.

Gennem et utal af cases – hvor S196 har hjulpet mange virksomheder til vækst og effektiviseringer – er det vores konklusion, at selv om du allerede har været dine omkostninger igennem i din virksomhed, er der altid noget ekstra at hente hvert år. Det kan mærkes på bundlinjen, men det er også nødvendigt for at følge med konkurrenternes omkostningsprocenter.

Alene i Januar 2017 har S196 været involveret i to cases, hvor omkostninger er gennemgået på ny og de to cases bekræfter, at der er ca. 2 procent ekstra besparelser at finde i din virksomheds omkostningsbudget hvert eneste år.

Det kan umiddelbart synes mærkeligt at der skulle være yderligere besparelser at hente hvert år, hvis virksomhedens situation ellers er uforandret, men det hænger bl.a. sammen med, at den digitale udvikling gør rutiner mere effektive, og at dine leverandører og øvrige samarbejdspartnere også bliver mere effektive.

 

Skal vi tage en snak?

Leave this field blank

Pin It on Pinterest