Kan vi hjælpe med noget?

Vi garanterer bedre resultater.

Skriv til os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Robotter hjælper flere og flere danske virksomheder, men det er ikke de klassiske robotter, vi kender fra science fiction-filmene. Det er tværtimod små stykker software, der erstatter manuelle og tidskrævende processer.

Der sker meget på den digitale front, og udvikling af robotter er i fuld fart. Selvfølgelig er der en masse som eksperimenterer med at lave science fiction-agtige menneskelignende robotter, der ved hjælp af deres kunstige intelligens, kan hjælpe dens ejer. Men de robotter, der for alvor gør deres indtog i danske virksomheder lige nu, er softwarerobotter.

Softwarerobotterne hjælper med at automatisere processer og dermed fjerne rutineopgaver. Det er især finanssektoren, som er gået forrest med softwarerobotter, men vi kommer også til at deres indtog i andre brancher i den kommende tid.

Særligt produktions- og grossistvirksomheder kan med fordel gøre brug af softwarerobotter. Det har i mange tilfælde en række af de opgaver, som er egnet til at blive løst af softwarerobotter.

Hvornår giver det mening?
Hvornår skal du som virksomhedsejer så overveje at bruge softwarerobotter? Det korte svar er: Når din virksomhed har mange manuelle repeterbare administrative opgaver.

Det er især relevant hvis din virksomhed har tidskrævende opgaver som at registrere informationer fra mange forskellige dokumenter og programmer så som pdf-filer, excel-ark og emails.

Lav en business case
Overvej at få lavet en relevant og realistisk business case, som kan hjælpe dig med at finde svaret. Softwarerobotter kan virkelig gøre en forskel i mange virksomheder, men husk, de tager aldrig kage med om fredagen.

 

Skal vi tage en snak?

Leave this field blank

Pin It on Pinterest