Kan vi hjælpe med noget?

Vi garanterer bedre resultater.

Skriv til os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Skrap omkostningsreduktion med markante økonomiske forbedringer til følge, har været det gennemgående tema i de seneste tre virksomhedscases for S196. 

Omkostningsreduktionen har bestået af en ”tør” cost-basereduktion samt vigtigst af alt en forenkling af kompleksiteten i alle hjørnerne af de tre virksomheders organisationer.

Omkostningsreduktionen har givet effektivitet, mens forenklingen af kompleksiteten – måske overraskende nok – har også givet en øget omsætning og øget dækningsbidragsvækst i alle tre cases..

Det er tankevækkende – at omkostningsreduktionerne – ikke bare giver en faktor 1 til 1 forbedring, men faktisk faktor 1 til 2 forbedring af virksomheden. 1 for selve omkostningsreduktionen plus 1 for forenklingen af kompleksiteten.

Høj kompleksitet i en virksomheds organisationsstruktur er med andre ord et symptom på et langt større problem end blot omkostninger.

Det er omkostningstungt at være en kompleks virksomhedsorganisation – det er sund fornuft for alle virksomhedsledere – men at høj kompleksitet er omkostningstungt OG direkte væksthæmmende er måske mere overraskende. Det bør få alle virksomhedsledere til at spørge sig selv om de har en for kompleks organisation?

Fordele ved at gøre din virksomhed mere enkel:

  1. Øget omsætningen.
  2. Øget markedsandel.
  3. Reduktion af varesortiment.

Pin It on Pinterest