Kan vi hjælpe med noget?

Vi garanterer bedre resultater.

Skriv til os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Også din virksomhed vil have stor gavn af Big data. Danske virksomheder har aldrig haft så mange data knyttet til deres virksomhed og deres kunder som nu. Det er en stor mulighed for danske virksomheder til at optimere forretningen og forbedre deres produkt, drift og service via bedre analyse og dermed bedre beslutninger, bedre ledelse og bedre resultater.

Af præcis samme årsager udgør Big data også en væsentlig risiko for især mindre danske virksomheder. Når Big data bliver et konkurrenceparameter, er det ofte større virksomheder som trækker det længste strå, for de har den største analysekraft.
Problemet er nemlig, at mindre danske og mellemstore virksomheder ofte ikke udnytter denne enestående chance. I en travl hverdag er vanen stærk og man benytter den samme beslutningsproces som tidligere.

Især hvis din virksomhed tilhører en branche, hvor hovedparten af virksomhederne er mindre eller mellemstore, har du derfor særligt gode muligheder for at skabe konkurrencemæssige fordele ved prioritere arbejdet på at analysere din virksomheds mange data.

I den forbindelse er det stærkt profitabelt at øge analysekraften i virksomheden – og dermed beslutningsgrundlaget for træffe vigtige beslutninger – af de data som allerede virksomheden er indehaver af.

Følg nedenstående råd og du vil forbedre dit beslutningsgrundlag og øge din succesrate.
1. Accepter at Big data kan bringe dig noget godt
2. Bryd tallene ned indtil du har fundet ny information
3. Bestem hvem der entydigt ansvarlig for ny information i din organisation
4. Fortæl din organisation, at du som minimum vil have ny viden om kunder hver måned Informationen skal være baseret på valide data
5. Sæt krav til data som din virksomhed indsamler
6. Vurdér al dataindsamling i forhold til din strategi
7. Bestem hvilke værktøjer virksomheden vil anvende til analyse
8. Bestem hvilken rapporteringsform din virksomhed vil anvende
9. Accepter at processen er kompleks og bevar fokus på implementeringen
10. Keep it simple – du behøver ikke at analysere din virksomhed fra ende til anden for at komme i gang

S196 har med succes arbejdet med Big data og efterfølgende analyse hos de 10 seneste kundecases. Hvorfor skulle det ikke virke for dig og din virksomhed?

Pin It on Pinterest